Winteruitrusting voor uw scooter of bromfiets

Het onderwerp ’winterbanden’ is enige jaren ondergesneeuwd geweest. ’Wat moeten we toch met winterbanden?’ is een veelgehoorde vraag.

De herfst is het seizoen waarin hevige regenbuien en vallende bladeren zorgen voor natte en gevaarlijke wegen. Dankzij nieuwe technologieën en grondstoffen zijn winterbanden niet alleen uitermate geschikt voor gebruik tijdens winterse omstandigheden maar vooral ook in de herfst.

Een belangrijk pluspunt is immers niet alleen de sterk verbeterde prestaties tijdens nat weer, maar vooral ook de betere rijeigenschappen en toegenomen veiligheid bij lagere temperaturen. Uiteraard is de kans op persoonlijk letsel ook minder en gaan uw zomerbanden op deze manier tweemaal zo lang mee.

Zodra het tijd word om de winter- en/of zomerbanden om te wisselen, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken zodat we de banden weer kunnen monteren. In de periode dat u gebruik maakt van uw winterbanden, slaan wij uw zomerbanden gratis voor u op en zo ook uw winterbanden in de zomer periode.

De kosten voor het monteren van uw banden bedragen € 30,- per wisseling.

Sunder Bromfietsen heeft diverse merken banden in het assortiment.

Wilt u meer informatie over winterbanden? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in de winkel.

 

Voor warme handschoenen, handmoffen en beenkleeden kunt u ook bij ons terecht.