Ophaaldienst

Altijd vervelend als uw scooter stuk gaat of u rijdt een lekke band! Wat dan? Sunder bromfietsen heeft dan DE oplossing!

U belt met de winkel en ons team staat dan meteen voor u klaar. Ons team maakt dan gelijk een afspraak zodat de scooter zo snel mogelijk in onze werkplaats terecht komt. Staat uw scooter op uw werk, thuis of op school, waar dan ook wij halen de scooter op en gaan er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer op weg kan met uw scooter! Als u belt voor het ophalen, zorg dan dat u weet waar de scooter precies staat, adres, postcode en plaats. Indien onze ophaaldienst niet direct ter plaatse kan zijn of u kunt zelf niet bij de scooter blijven, dan kunt u uw sleutel van uw scooter ook afgeven aan uw buurman of collega, zodat wij de scooter toch mee kunnen nemen.

Het prijzenoverzicht van onze ophaaldienst:

 € 7,50

Voor Den Hoorn.

 € 10,-

Voor Schipluiden.

 € 12,50

Voor De Lier, Delft en Rijswijk.

 € 15,-

Voor Naaldwijk, 's Gravenzande, Poeldijk, Honselersdijk, Heenweg, Kwintsheul, Wateringen, Wateringseveld, Monster, Ter Heijde, Maassluis, Maasland, Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker, en Ypenburg.

 € 17,50

Voor Hoek van Holland, Voorburg en Overschie.

 € 20,-

Voor Zoetermeer, Den Haag, Scheveningen, Leidschendam, Leidschenveen, Berkel, Bergschenhoek, Vlaardingen en Schiedam

 € 25,-

Voor Rotterdam.

*** Buiten deze regio's kan natuurlijk ook, neem dan even contact met ons op voor de kosten.

Naast het ophalen van een kapotte scooter kunnen we ook uw nieuw gekochte scooter of bromfiets bij u thuis of op het werk bezorgen!