Verzekering

De juiste verzekering

De ANWB Bromfietsverzekering is een complete verzekering tegen een verrassend lage prijs. U heeft de mogelijkheid om uw scooter alleen tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Of u kiest voor de basisdekking, zoals Diefstal of Aanrijding. Daarnaast bied ANWB u verschillende aanvullende dekkingen. Zo stemt u de verzekering precies af op uw persoonlijke situatie.

Ons team helpt u graag bij het afsluiten van de juiste bromfietsverzekering. Als u de verzekering bij ons afsluit, helpen wij als u schade rijd of als uw scooter onverhoopt toch wordt gestolen. Wij zijn er met raad en daad bij het helpen van het invullen van een schade formulier en melden de schade dan ook direct bij ANWB zodat de schade expert zo snel mogelijk kan komen als dat nodig is. Daarnaast raadplegen wij de verzekeraar of u in aanmerking komt voor een huur scooter zodat u weer snel mobiel bent!
Kortom ook voor uw scooter en bromfiets verzekering bent u bij ons aan het goede adres. Bereken hieronder uw premie bij ANWB.