Services

Winteruitrusting

De herfst is het seizoen waarin hevige regenbuien en vallende bladeren zorgen voor natte en gevaarlijke wegen. Dankzij nieuwe technologieën en grondstoffen zijn winterbanden niet alleen uitermate geschikt voor gebruik tijdens winterse omstandigheden maar vooral ook in de herfst. Een belangrijk pluspunt is immers niet alleen de sterk verbeterde prestaties bij nat weer, maar vooral ook de betere rijeigenschappen en toegenomen veiligheid bij lagere temperaturen.

Home Services Winteruitrusting

Banden wisselen voor optimale grip

Uiteraard is de kans op persoonlijk letsel ook minder en gaan uw zomerbanden op deze manier tweemaal zo lang mee. Zodra het tijd wordt om de winter- of zomerbanden te wisselen, neemt U contact met ons op om een afspraak te maken. Zodoende kunnen wij tijdig uw banden monteren. In de periode dat u gebruik maakt van uw winterbanden, slaan wij uw zomerbanden gratis voor u op. Andersom natuurlijk ook. De kosten voor het monteren van uw banden bedragen €31 per wisseling. De overige banden set slaan wij gratis voor U op.

Sunder Bromfietsen heeft diverse merken banden in het assortiment. Wilt u meer informatie over winterbanden of heeft uw vragen over onze winteruitrusting? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. Daarnaast bieden wij ook vele accessoires tijdens de wintermaanden. Voor warme handschoenen, handmoffen, beenkleden en regenkleding voor tijdens het scooter rijden kunt u ook bij ons terecht.

banden-wisselen-voor-optimale-grip-winteruitrusting-services-sunder-bromfietsen.jpg
 
Scroll naar boven