Ook nu zijn wij er om u mobiel te houden, kijk gerust eens rond op de website. 

Bel of mail ons voor meer informatie

Let op, zaterdags is onze winkel gesloten 

///  Wij zijn weer gewoon open maar we volgen wel de instructies op van het RIVM.
lees verder ››

Services

Winterstalling

In de wintermaanden biedt Sunder Bromfietsen een winterstalling voor uw scooter, motor of auto. Het is beter om uw scooter binnen te stallen als u de mogelijkheid heeft, daar staat de scooter droog en ‘warm’. De scooter zal dan minder snel slijten ten gevolge van de Nederlandse weersomstandigheden en bovendien is de kans op diefstal en vandalisme minder groot.

Home Services Winterstalling

Uw voertuig stallen

Wanneer u gebruik wilt maken van onze winterstalling kunt u contact opnemen met de winkel. Ons team checkt de beschikbaarheid en zal vervolgens een afspraak met u inplannen. Uw voertuig staat gedurende de winterperiode warm, droog, schoon en vochtvrij opgeslagen.

Wij adviseren u om de accu na stalling uit het voertuig te nemen en deze thuis onder een druppellader te zetten. Bij ons in de stalling is dit niet mogelijk vanwege brandgevaar.

Houd er rekening mee dat uw voertuig in onze stalling niet verzekerd is voor brand, storm, diefstal of schade. Bent u van plan om weer gebruik te maken van uw scooter, motor of auto? Dan ontvangen we graag minimaal vijf dagen van tevoren bericht omtrent het ophalen.

Neem contact met ons op ▸
uw-voertuig-stallen-services-sunder-bromfietsen.jpg

Tarieven winterstalling

Onderstaand prijzenoverzicht is de prijs per maand. De minimale periode voor de stalling bij Sunder Bromfietsen van uw voertuig is drie maanden.

  • Scooter: € 20,-
  • Motor: € 30,-
  • Auto: € 55,-
 
Scroll naar boven