Ruim 170 nieuwe scooters uit voorraad leverbaar!  

Let op, zaterdags is onze winkel gesloten 

Services

Verzekering

Sunder Bromfietsen adviseert u graag over uw bromfietsverzekering. De ANWB Bromfietsverzekering is een complete verzekering tegen een verrassend lage prijs. U heeft de mogelijkheid om uw scooter alleen tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren, of u kiest voor de basisdekking voor diefstal of aanrijding. Daarnaast biedt de ANWB u verschillende aanvullende dekkingen die u eenvoudig kunt afsluiten. Zo stemt u de verzekering precies af op uw persoonlijke situatie.

Home Services Verzekering

Selecteren van een bromfietsverzekering

Ons team helpt u graag bij het afsluiten van de juiste bromfietsverzekering. Als u de verzekering bij ons afsluit, helpen wij als u schade rijdt of als uw scooter onverhoopt toch wordt gestolen. Wij zijn er met raad en daad bij. Zo helpen we met het invullen van het schadeformulier en melden we de schade direct bij ANWB. Zodoende kan een schade-expert zo snel mogelijk arriveren als dat in uw situatie nodig is. 

Ook voor uw scooterverzekering en bromfietsverzekering bent u bij Sunder Bromfietsen aan het goede adres. Wij helpen u graag verder en daarom kunt u hieronder alvast uw premie berekenen bij ANWB.

Bereken uw premie ▸
selecteren-van-een-bromfietsverzekering-services-sunder-bromfietsen.jpg
 
Scroll naar boven