Services

Vervangend vervoer

Voor een reparatie staat uw scooter vaak maar één dag bij ons in de werkplaats. Vanaf onze locatie terug naar werk of huis is dan niet zomaar gedaan. Sunder Bromfietsen biedt de oplossing met vervangend vervoer. Voor maar € 7,50 per dag kan u van ons een scooter gebruiken voor de periode dat uw scooter in onze werkplaats staat.

Home Services Vervangend Vervoer

Kwalitatieve vervanging

Als vervangend vervoer krijgt u een scooter mee van het merk Sym, Yamaha, Honda, Piaggio of Peugeot. U kunt daarbij kiezen uit een 25 of 45 km uitvoering. Bij het doorgeven van de reparatie vernemen we graag welk type u wilt meenemen als vervangend vervoer voor de dag. Ook in het vervangend vervoer kijken wij naar kwaliteit en professionaliteit. 

Sunder Bromfietsen beschikt over totaal 14 scooters voor vervangend vervoer. Wij hanteren een op = op policy. Houd u er rekening mee dat deze scooter één dag tot uw beschikking is en dat de volgende gebruiker vaak al staat te wachten als u terugkomt. Ook is het mogelijk om een leenfiets mee te nemen en dit is geheel gratis. Wij hebben altijd een oplossing voor u als u langskomt voor een reparatie en graag weer terug naar werk of huis wilt.

kwalitatief-vervangend-vervoer-services-sunder-bromfietsen.jpg
 
Scroll naar boven