Ruim 170 nieuwe scooters uit voorraad leverbaar!  

Let op, zaterdags is onze winkel gesloten 

Services

Ophaaldienst

Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat uw scooter ineens niet meer naar wens rijdt of het helemaal niet meer doet. En een lekke band kan helaas ook voorkomen. Dat is vervelend, maar Sunder Bromfietsen heeft voor u de oplossing. In die gevallen kunt u ons, op doordeweekse dagen bereiken op telefoonnummer 015 257 2988. Het team plant met U een afspraak in zodat de scooter zo snel mogelijk onze kant opkomt.

Home Services Ophaaldienst

Ophalen en brengen

Staat uw scooter op het werk, thuis of op school en kunt u niet meer verder rijden? Dan halen we de scooter op bij de locatie en gaan we ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer de weg op kan. Als u belt voor het ophalen, zorg dan dat u precies weet waar de scooter staat. Dat betekent het adres, postcode en de plaats. Indien onze ophaaldienst niet direct ter plaatse kan zijn of u kunt zelf niet bij de scooter blijven, dan kunt u uw sleutel afgeven aan een bekende of bij ons in de winkel. Zodoende kunnen wij de scooter toch ophalen en meenemen naar de werkplaats in Den Hoorn.

Naast het ophalen van een kapotte scooter kunnen we ook uw nieuw gekochte scooter of bromfiets bij u thuis of op het werk bezorgen. Vraag naar onze breng- en haalservice in de winkel.

ophaalservice-scooters-services-sunder-bromfietsen.jpg
 
Scroll naar boven