Onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats van totaal 150m2 kunt u terecht voor alle onderhoud/reparatie werkzaamheden. Het onderhoud van uw scooter is vakwerk maar dat kunt u geheel aan het team van Sunder Bromfietsen toe vertrouwen! Alle monteurs zijn in het bezit van diploma's, de nodige ervaring en hebben het beste gereedschap onder handbereik! 

Voor onze werkplaats is het voor u en voor ons het beste als u van te voren een afspraak maakt. Wij kunnen er dan voor zorgen dat uw scooter die 's morgens tussen 8:00 uur tot 10:00 uur gebracht is diezelfde dag weer voor u klaar staat! Ook is het mogelijk de scooter de dag er voor te brengen. We hebben de unieke service dat u een vervangende scooter of brommer kunt huren voor de dag dat uw scooter bij ons in de werkplaats is. 
Het huren van een vervangende scooter kost u dan € 5,00. Dat is toch een goede oplossing!

De dag dat uw afspraak is komt u naar de winkel en wij nemen dan alle werkzaamheden en klachten van uw aan, verwerken dat in ons systeem en een van onze monteurs gaat dan met uw scooter aan de slag. Hij kijkt altijd in uw reparatie historie, die elke klant bij ons opbouwt, om te zien wat er de keer ervoor aan uw scooter gedaan is. Dit om te voorkomen dat er iets vervangen wordt wat al veel vaker vervangen is en wat nu nog niet nodig is.

Reparatie?

De monteur bekijkt en begroot voor u de reparatie kosten, indien noodzakelijk neemt de monteur contact met u op om te overleggen. Altijd fijn als u niet onverwacht op hoge kosten word gebracht.

U ontvangt van ons een sms bericht als uw scooter of bromfiets weer gereed staat, u kunt bij ons betalen per pin of contant. Bij het ophalen ontvangt u een duidelijk factuur waarop u kunt zien wat wij voor u aan uw scooter hebben gedaan.

U mag van ons kwaliteit verwachten, daarom krijgt u bij Sunder Bromfietsen 3 maanden garantie op uw uitgevoerde reparatie.

Schade ?

Heeft uw scooter schade opgelopen? Geen paniek, want ook hier helpen onze professionele vakmensen u bij. We herstellen plaatwerk, spuitwerk, bestickering en mechanische schade. Betreft het een verzekeringsschade? Dan stellen wij een officieel schaderapport op. Aansluitend verzorgen we de schade-expertise vanuit de verzekeringsmaatschappij.

Hoe dan ook, wij staan ook op dit vlak graag voor u klaar!