Services

Inruil of inkoop

Bij Sunder Bromfietsen is het mogelijk om uw oude of overbodige scooter in te ruilen. We nemen vrijwel alle scooters aan. Al staan er vele kilometers op de teller of zijn er beschadigingen te zien. Wilt u graag de overstap maken van snor- naar bromfiets of bent u op zoek naar een nieuw model of andere kleur, in onze showroom vindt u altijd wel een passend exemplaar.

Home Services Inruil Of Inkoop

Inruilen, inkopen en innemen van scooters, alles kan!

Naast scooters, snor- en bromfietsen kunt u ook uw auto, motor of zelfs fiets inruilen. Wij weten er raad mee en u kunt een nieuw exemplaar uitkiezen. Ook is het mogelijk om uw scooter aan ons te verkopen. Of de scooter nu wel of niet bij ons gekocht is. Voor het inruilen en inkopen kunt u gewoon langs de winkel in Den Hoorn rijden. Wij heten u van harte welkom in onze showroom. Na een korte inspectie berekenen wij de marktwaarde van uw scooter. U beslist of u uw scooter voor die prijs wilt verkopen aan ons.

Naast het inruilen en verkopen van uw scooter hebben we nog een service bij Sunder Bromfietsen. Wij bieden de mogelijkheid om uw oude of kapotte scooter of bromfiets in te nemen. Ons team verzorgt een vrijwaring zodat u geen verzekeringsplicht meer heeft. Staat het kenteken op uw naam dan bent u verplicht verzekerd te zijn volgens het RDW. Ook al staat uw scooter of bromfiets bij u in de tuin of schuur. Let dus goed op en laat u adviseren.

inruilen-inkopen-innemen-scooters-services-sunder-bromfietsen.jpg
 
Scroll naar boven