Services

Financiering

Het aanschaffen van een bromfiets kan een behoorlijke uitgave zijn. Niet iedereen kan zomaar een scooter uitkiezen. Heeft u weleens gedacht aan een lening voor deze aanschaf? Wellicht is dat voor u de oplossing om toch de aanschaf te kunnen doen en gebruik te kunnen maken van een relatief goedkope manier van vervoeren. Sunder Bromfietsen heeft een uniek aanbod voor haar klanten, namelijk: ScooterFlex.

Home Services Financiering

Het nieuwe leasen

ScooterFlex is het nieuwe scooter leasen. Met dit betaalplan kunt u heel eenvoudig een scooter op afbetaling aanschaffen. U zult de voordelen ervaren van gespreide betaling. Er zijn verschillende looptijden mogelijk, dus altijd wel een eentje die past bij uw situatie. ScooterFlex heeft een eerlijke en transparante gespreide betaling zonder verrassingen achteraf. Sunder Bromfietsen onderstreept deze belofte en vertelt u graag meer over het betaalplan.

Volgens ScooterFlex betekent een nieuwe scooter leasen een overzichtelijk betaalplan met heldere voorwaarden waarbij vrijheid en eerlijkheid voorop staan. Maandelijks betaalt u stukje bij beetje het aankoopbedrag terug. Of een deel van het aankoopbedrag, als de scooter gedeeltelijk buiten uw budget valt. Net wat u wilt. U rijdt uw nieuwe scooter de showroom uit en weet dat het met de betaling goed komt. Direct weten of u in aanmerking komt? Vul dan een aanvraagformulier in.

het-nieuwe-leasen-financiering-services-sunder-bromfietsen.jpg
 

Scroll naar boven