Piaggio

Medley 125cc ABS

Maak je rit het mooiste stuk van je dag

  • Snelle service
  • Regio Delft
  • Klantbeoordeling 9,1
  • 1000m² Showroom
Home Scooters Motor Scooters Piaggio Piaggio Medley 125Cc

€ 4.099,00

Lease vanaf: € 74,86 p/m

Inclusief € 300,- afleveringskosten.

Piaggio Medley 125 ABS

Zoek je een betrouwbare 125cc motorscooter die je met een motorrijbewijs A1 mag besturen, dan moet je de Piaggio Medley 125 ABS kopen! Deze scooter ziet er niet alleen prachtig uit, maar hij rijdt ook geweldig. Hij beschikt over een aantal leuke gadgets die het rijden leuker, veiliger, en zuiniger maken. Zo is er standaard ABS aanwezig en een start/stop systeem.
 

Bijzonder gebruiksvriendelijk en veilig

De Piaggio Medley 125 ABS is een sportief vormgegeven motorscooter met grote wielen. Het voorwiel is 16 inch groot en het achterwiel 14 inch. Makkelijk op- en afstappen is bij deze compacte motorscooter geen enkel probleem, en binnen de stad biedt hij veel uitkomst. Het start/stop systeem zorgt voor een extra brandstofbesparing, en er is bijzonder veel bergruimte onder het zadel. Wat de veiligheid betreft is er naast LED verlichting ook ABS aanwezig. Met ABS sta je niet alleen sneller stil wanneer je remt, maar wordt er tevens voorkomen dat je wielen blokkeren wanneer je plots hard de remmen inknijpt.
 

Zeer veel bergruimte

Wanneer je meerdere motorscooters van Piaggio hebt bekeken ben je ongetwijfeld ook de Beverly en Liberty tegengekomen. De Medley is qua uiterlijk een mix van beide, en heeft een groot pluspunt en dat is de bagageruimte. Onder het zadel vind je namelijk een enorme bergruimte. De bergruimte maakt de scooter extra breed inzetbaar, want een flinke tas met boodschappen past namelijk gemakkelijk. Een extra topkoffer heb je bij de Medley 125 ABS niet snel nodig!
 

Bijzonder goed hanteerbaar

De Piaggio Medley 125 is licht en compact en daardoor goed hanteerbaar en wendbaar. In een drukke stadsomgeving voelt hij zich helemaal op zijn plek. Dankzij het start/stop systeem bespaar je meteen wat brandstof en daardoor is hij een stuk zuiniger dan scooters die daar niet over beschikken. Wat het verbruik betreft haalt de Medley 1 op 45 en daar kan geen enkele auto tegenop. Bovendien ben je met een motorscooter sneller en ervaar je meer vrijheid. Parkeren is in principe ook nooit een probleem.
 

Neem contact op ▸Bezoek onze showroom ▸

Proefrit aanvragen ▸

‹‹ terug naar overzicht

 

Technische informatie

  • Uitvoering: Motorscooter
  • Motortype: 4-takt euro5 Injectie
  • Garantie: 2 jaar
  • Tankinhoud: 7 L.
  • Gewicht: N.B.
  • Motor: Rijbewijs A + A1 + A2

Scroll naar boven