Ruim 170 nieuwe scooters uit voorraad leverbaar!  

Let op, zaterdags is onze winkel gesloten 

///  Wij zijn weer gewoon open maar we volgen wel de instructies op van het RIVM.
lees verder ››

Piaggio

MP3 400cc HPE SPORT

  • Snelle service
  • Regio Delft
  • Klantbeoordeling 9,1
HomePiaggio Mp3 400Cc Hpe Sport

€ 11.399,00

Lease vanaf: € 208,19 p/m

Inclusief € 400,- afleveringskosten.

En als uw volgende auto nu eens geen auto zou zijn?

Dankzij de nieuwe 400 cc HPE Euro 5-motor, de geperfectioneerde ergonomie en mogelijkheid hem met een B-rijbewijs (mits behaald voor 19 januari 2013) te besturen, staat de Piaggio MP3 400 cc klaar om u een onvoorstelbaar comfort te laten ontdekken. Het is een behendige en moderne scooter die niet alleen qua cilinderinhoud, maar ook qua prestaties verbeterd is. Hij kan bogen op een geavanceerd dashboard en de hoogste veiligheidsniveaus ooit.

Klaar voor elk scenario

Met een maximumvermogen van 26 kW (35,4 pk) bij 7000 tpm en een maximumkoppel van 37,7 Nm bij 5500 tpm is de rijervaring met de 400 HPE-motor nu nog buitengewoner. Het is een vloeistofgekoelde, 4-takt, 4-kleppen, ééncilindermotor met elektronische injectie die altijd al wordt beschouwd als één van de beste oplossingen van zijn klasse en waarvan de prestaties nu nog verder zijn verbeterd. Het resultaat is meer algemeen comfort, ook bij kruissnelheden, waardoor de Piaggio MP3 400 HPE ook perfect is voor extra-stedelijk toerisme.

Avant-gardistisch rijgenot

Het Piaggio MP3-assortiment is pure technologische uitmuntendheid toegepast op scooters. Afgezien van de moderne richtingaanwijzers en DRL-lichten met LED-technologie, heeft de Piaggio MP3 400 een perfecte stuur-zadel-voetenplank-driehoek die ideaal is voor lange ritten. Op het dashboard vinden we een digitaal display met indicatoren voor het gemiddelde en momentele verbruik, de gemiddelde en maximumsnelheid, actieradius, reistijd, omgevingstemperatuur en veel andere informatie om altijd de totale controle over de scooter te hebben.

Sportieve look

Ook in de kleuren blijft het Piaggio MP3-assortiment zich ontwikkelen, om vorm te geven aan altijd veiligere en meer fascinerende scooters. De Piaggio MP3 400 Sport komt in vier kleurvarianten: Nero Meteora (zwart), Bianco Luna (wit), Argento Cometa (zilver) en Blu Zaffiro (blauw). Allemaal pittige en dynamische kleuren die perfect passen bij het zwart van het zadel en de velgen.

 

Neem contact op ▸Bezoek onze showroom ▸

‹‹ terug naar overzicht

 
  • Uitvoering: Motorscooter
  • Motortype: 4-takt euro5 Injectie
  • Garantie: 2 jaar
  • Tankinhoud: 13,2 L.
  • Gewicht: 257 KG.
  • Motor: Autorijbewijs B *

Scroll naar boven