Bij Sunder Bromfietsen bent U aan het juiste adres voor alle A-merken

+- 170 nieuwe en tweedehandse scooters / motorscooters / elektrische scooters  

Let op, zaterdags is onze winkel gesloten

* COVID MAATREGELEN

Over Sunder Bromfietsen

Sunder Bromfietsen is ontstaan in de zomer van 1985. In een kleine stal op de boerderij van zijn oom, begon Gert-Jan Sunder met de verkoop van Kreidler bromfietsen en onderdelen. Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met merken als Zundapp, Honda, Puch, Suzuki, Yamaha.

  • Snelle service
  • Regio Delft
  • Klantbeoordeling 9,1
HomeOver Sunder Bromfietsen

Ruime showroom, uitgebreide werkplekken

In 1993 werd de boerderij verruild voor een winkelpand. Nog eens 10 jaar later vestigde Sunder Bromfietsen zich aan de Hooipolderweg in Den Hoorn, de huidige locatie. Met de ruime showroom en uitgebreide werkplekken in de moderne werkplaats als grote trots.

Nu staan er 150 nieuwe en 50 gebruikte scooters in de winkel. Het aanbod is flink uitgebreid met accessoires en hoogwaardige services. Sinds 2016 zijn Jaap Verboon en Luke Fransen de nieuwe eigenaren van Sunder Bromfietsen.

Bekijk onze services ▸
 

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom van 1000m2.

Bezoek onze showroom ▸

Totale scooter rijden onder 1 dak

Iedereen is welkom bij Sunder Bromfietsen. Onze klanten variëren in de leeftijd van 12 tot 110  jaar. Met name zien we veel woon-werkverkeer klanten in de winkel. We staan bekend om onze service, uitgebreide showroom en ruime werkplaats met zes volledig uitgeruste werkplekken.

In de regio Delft, Westland, Den haag, Zoetermeer, Rijswijk en Rotterdam is Sunder Bromfietsen niet meer weg te denken. Maar ook klanten ver buiten die regio’s weten ons te vinden. We zijn makkelijk bereikbaar via de A4 vanuit elke richting en beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bij ons kunt u terecht voor het totale scooter rijden; verzekering, accessoires, onderdelen en het onderhoud van uw scooter.

totale-scooter-rijden-onder-1-dak-over-sunder-bromfietsen.jpg
 
Scroll naar boven