Bij Sunder Bromfietsen bent U aan het juiste adres voor alle A-merken

+- 170 nieuwe en tweedehandse scooters / motorscooters / elektrische scooters  

Let op, zaterdags is onze winkel gesloten

* COVID MAATREGELEN

Onderhoud & Reparatie

Heeft uw scooter schade opgelopen? Geen paniek, want ook dan kunt u terecht bij de vakmensen van Sunder Bromfietsen. We herstellen plaatwerk, spuitwerk, bestickering en mechanische schade.

HomeOnderhoud Reparatie

Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden of schade herstel

Bij Sunder Bromfietsen kunt u terecht voor alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden of schade herstel aan uw scooter. Ongeacht waar u de scooter heeft gekocht of onderhouden. Onze moderne werkplaats bestaat uit zes volledig uitgeruste werkplekken. Het team begrijpt wat er komt kijken bij het onderhouden en repareren van scooters. Alle monteurs zijn in het bezit van de juiste diploma's, zijn ervaren en beschikken over het beste gereedschap.

Wilt u uw scooter langsbrengen bij onze werkplaats in Den Hoorn, dan kunt u het beste contact opnemen om een afspraak in te plannen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Scooters die in de ochtend tussen 8.00 en 10.00 uur afgeleverd worden, krijgt u diezelfde dag weer retour. De scooter een dag eerder brengen behoort ook tot de mogelijkheden. Als service bieden wij een vervangende scooter aan voor maar € 7,50.

reparatie-en-onderhoud-scooters-services-sunder-bromfietsen.jpg
 

Kapotte scooter of bromfiets?

Wij repareren deze graag voor je!

Bezoek onze showroom ▸
werkwijze-bij-onderhoud-en-reparaties-scooters-services-sunder-bromfietsen.jpg

Werkwijze bij reparaties en schade

Op de dag van uw afspraak worden de klachten en werkzaamheden besproken en in ons systeem gezet. De monteur bekijkt uw reparatiehistorie voor de juiste handelingen. Op basis van deze gegevens wordt een begroting gemaakt en ontvangt u bericht over de kosten. Per sms laten wij weten wanneer uw scooter of bromfiets weer gereed staat. Bij het ophalen ontvangt u een factuur en kunt u met de pin of contant betalen. U krijgt 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

Heeft uw scooter schade opgelopen? Geen paniek, want ook dan kunt u terecht bij de vakmensen van Sunder Bromfietsen. We herstellen plaatwerk, spuitwerk, bestickering en mechanische schade. Betreft het een verzekeringsschade? Dan stellen wij een officieel schaderapport op. Aansluitend begeleiden we de schade-expertise vanuit de verzekeringsmaatschappij.

 
Scroll naar boven