Accessoires

Helmen

Sunder Bromfietsen verkoopt vele verschillende modellen helmen van diverse merken. Een helm beschermt het hoofd bij een eventuele impact. Helmfabrikanten doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat de helm de klap van de impact opvangt. Maar als de helm niet perfect om het hoofd zit, beschermt de helm niet optimaal en neemt u een risico. Een scooterhelm is verplicht in Nederland op de openbare weg. Tegenwoordig geldt er ook op sommige locaties een helmplicht voor de snorfiets.

Home Accessoires Helmen
voldoende-keuze-in-helmen-helmen-accessoires-sunder-bromfietsen.jpg

Voldoende keuze in helmen

Of u nu kiest voor een jethelm, systeemhelm, een helm met of zonder vizier, we hebben altijd wel een geschikte helm voor u in huis. Wij hebben een zeer groot assortiment aan scooter- en motorhelmen. Scooterhelmen komen voor in alle soorten en maten. Het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Natuurlijk bent u welkom om uw nieuwe helm te passen in de winkel. Zo kunt u meteen het draagcomfort meten en de juiste beslissing maken.

Bent u ook nieuwsgierig naar ons volledig aanbod? Wij helpen u graag verder om voor u de juiste helm te vinden. Vraag onze medewerkers om advies en neem een kijkje in de showroom. Het is dus altijd aan te raden een veilige scooterhelm te kopen.

 
Scroll naar boven