RDW-erkend

Sunder Bromfietsen is een RDW-erkend voertuigbedrijf. Bij aankoop regelen wij voor u de tenaamstelling bij de RDW. Dat scheelt u weer een kopzorg. Maar de RDW doet meer dan dat en wellicht krijgt u in de toekomst te maken met het RDW.

Over RDW
De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. De RDW beschikt over een grote expertise door jarenlange ervaring met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert de RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit. Dit geeft de RDW een duidelijke positie in deze keten met als missie: RDW, partner in mobiliteit.

Kentekenbewijs kwijt?
Als u uw kentekenbewijs bent kwijtgeraakt kunt u online een vervangend kentekenbewijs aanvragen via de website van de RDW. Daarvoor heeft u uw kenteken, het Voertuigidentificatienummer (VIN, u kunt ons vragen waar u het VIN-nummer kunt vinden op uw bromfiets) en uw burgerservicenummer (voorheen sofinummer) nodig. De kosten hiervoor bedragen €31,50 en deze kunt u voldoen via iDEAL.

RDW-erkend

contact

Sunder Bromfietsen
Hooipolderweg 3
2635CZ Den Hoorn
015 257 2988

info@sunder-bromfietsen.nl

Bovag Klantenbeoordeling

BOVAG klantenbeoordeling

Graag horen wij van u wat u van Sunder Bromfietsen vind?

Vul het onderzoek in

ANWB verzekeringen

Verzekeringen

Uw scooter goed verzekeren? Wij helpen u graag

bereken hier uw premie

Het laatste nieuws

Laatste nieuws

Acties, nieuwe modellen, nieuwsfeiten, u leest het allemaal hier

Naar het laatste nieuws